Ondersteuner 1ste en 2de lijnszorg

Preventieve gezondheidszorg

MediHealthGroup is een multidisciplinaire samenwerking en heeft als doel om vroegtijdig (chronische)ziektes te signaleren.

HART- EN VAATONDERZOEK REDT LEVENS
besparingen huisarts

Full service ondersteuner van de 1e en 2e lijnszorg

Het lukt de artsen nog maar amper de zorg te leveren waar ze naar streven waardoor er veelal fouten gemaakt worden mede door de hoge werkdruk. De huisartsen zien de toekomst somber in. Al bijna 20 jaar trekken ze aan de bel in politiek Den Haag, maar er kwamen alleen maar meer taken bij.

Resulterend uit de sterke bezuiniging op de zorg en de toenemend vergrijzende beroepsbevolking kampt Nederland met lange wachttijden en verkeerde of uitgestelde diagnoses.

De Nederlandse zorgsector ondersteunen bij het ontstane zorginfarct, dat is waar MediHealthGroup zich voor inzet en hard maakt.

Landelijke initiatieven ter preventie

Vele mensen zijn niet op de hoogte dat zij verhoogd risico lopen op hart- en vaatziekten, COPD en verdachte huidplekjes. Hierdoor vraag MediHealthGroup aandacht voor verschillende gezondheidsthema’s. Specifiek bieden wij ondersteuning bij de meest prangende gezondheidsthema’s via de landelijke initiatief gezondheidszorg.

MediHealthGroup focust zich hierom op de volgende urgente gezondheidsthema’s:

COPD, astma en andere longproblematiek

Melanomen en andere soorten huidkanker

Hart- en vaatziekten problematiek

Missie en ambities van MediHealthGroup

Onze medisch specialisten staan voor u klaar

MediHealthGroup Patient hulp bieden

Ondersteuning

MediHealthGroup is de ondersteuner in de preventieve zorg ter voorkoming van ziekten en calamiteiten. Preventieve zorg moet laagdrempelig en voor de gehele samenleving binnen handbereik zijn. Betrouwbaarheid, efficiëntie, gemak, bereikbaarheid en veiligheid staat bij ons centraal wat doorwerkt in al onze activiteiten en de professionals binnen onze organisatie.

MediHealthGroup Zorgverlening

Zorgverlening

Gezondheid vormt het basisonderdeel van de samenleving. Onze zorgverlening is gericht op kennisoverdracht en bewustwording van de huidige status van uw gezondheid zodat u op basis hiervan doelen kunt stellen en stappen kunt zetten in de juiste richting van een vitaler leven.

Huisarts zorgen geen patienten aannemen

Preventief handelen

Het is de ambitie van MediHealthGroup om Nederlanders preventief te scannen ten behoeve van verbetering van lichamelijk en mentaal welbevinden en de duurzaam inzetbaarheid van werknemers bij werkgevers te vergroten en daarmee uitval en/of ziekte door preventief te handelen te voorkomen.

❝De Nederlandse zorgsector ondersteunen bij het ontstane zorginfarct, dat is waar MediHealthGroup zich voor inzet en hard maakt.❞

Carlos Daal

Ontmoet het medisch specialisten team

Jaap
Lustig
Cardioloog
BIG: 09917526101
Kevin Claessen huisarts
Kevin
Claessen
Huisarts
BIG: 49918232701
Ad
Massuger
Huisarts
BIG: 39022688701
Gerke
Erkelens
Cardioloog
BIG: 49915261101
Sayonara Daal
Medisch adviseur, physician assistant
BIG: 29925072081
Herm
Martens
Dermatoloog
BIG: 59909836401
Adrie Schaap
Praktijkondersteuner
BIG: 19006812830
Sinan Altunas
Cardioloog
BIG: 09059671301
Anita Immerzeel
Praktijkondersteuner
BIG: 99009803530