Ster in preventieve zorg
Ma t/m vr voor 17:00 besteld, dezelfde dag nog verwerkt

Voor een aangenamer leven

MediHealthGroup streeft ernaar om ondersteuning te bieden in de preventieve zorg ter voorkoming van ziekten en calamiteiten.

Preventief medisch onderzoek

Vitaliteit als beleid

Zowel op de werkvloer als thuis zou ‘vitaliteit als beleid’ het motto moeten zijn. Vitaliteit draait om de energie en de kracht waarmee mensen emotioneel, fysiek en mentaal in het leven staan. Een vitaal persoon heeft een duidelijke wilskracht, beschikt over energie, lichamelijke kracht en weerbaarheid, maar is vooral als werknemer duurzaam inzetbaar.

MediHealthGroup focust zich hierom op de volgende welzijnsgebieden:

  • Geestelijke gezondheid
  • Sport en voeding
  • Lichaamswaarden

 

Bewust werken aan een vitaler leven

Wij vinden het belangrijk dat wij naast het aanbieden van testen ook begeleiding bieden voor de vervolg stappen naar een vitaler leven. Werk samen met een van onze coaches aan een gezondere levensstijl, win advies in en doe belangrijke kennis op!

Werken aan een oplossing

Miljoenen Nederlanders lopen rond met psychische problemen en lichamelijke klachten. Wij ondersteunen consumenten en bedrijven met preventieve zorg met als hoogste doel de kwaliteit van leven te verbeteren en het ziekteverzuim te beperken. Want onze gezondheid is ons grootste goed.

Onze missie is het beschikbaar stellen van betrouwbare testen die bijdragen aan het algemeen welzijn van de samenleving in een post-corona tijdperk. Ten gevolge van dit tijdperk is de gezondheid van de samenleving centraal komen te staan. Wij vinden het belangrijk dat preventieve zorg laagdrempelig wordt gemaakt en dat men zo veel als mogelijk vanuit huis de gewenste onderzoeken kan uitvoeren. Betrouwbaarheid, efficiëntie, gemak, bereikbaarheid en veiligheid staat bij ons centraal wat doorwerkt in al onze activiteiten en de professionals binnen onze organisatie.

 

Missie en ambities van MediHealthGroup

Ons team staat voor u klaar!

MediHealthGroup Patient hulp bieden

Ondersteuning

MediHealthGroup streeft ernaar om ondersteuning te bieden in de preventieve zorg ter voorkoming van ziekten en calamiteiten. Onze missie is het beschikbaar stellen van betrouwbare testen die bijdragen aan het algemeen welzijn van de samenleving in een post-corona tijdperk. Ten gevolge van dit tijdperk is de gezondheid van de samenleving centraal komen te staan. Wij vinden het belangrijk dat preventieve zorg laagdrempelig wordt gemaakt en dat men zo veel als mogelijk vanuit huis de gewenste onderzoeken kan uitvoeren. Betrouwbaarheid, efficiëntie, gemak, bereikbaarheid en veiligheid staat bij ons centraal wat doorwerkt in al onze activiteiten en de professionals binnen onze organisatie.

MediHealthGroup Zorgverlening

Zorgverlening

Gezondheid vormt het basisonderdeel van de samenleving. Onze zorgverlening is gericht op kennisoverdracht en bewustwording van de huidige status van uw gezondheid zodat u op basis hiervan doelen kunt stellen en stappen kunt zetten in de juiste richting van een vitaler leven.

MediHealthGroup Flexibel

Flexibel

MediHealthGroup speelt hierop in als ontzorgende, flexibele en betrouwbare zorgpartner en streeft naar de continuïteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit in het aanbieden van producten ter ondersteuning van de preventieve zorg. Wij van MediHealthGroup geloven erin dat het voorkomen van gezondheidsklachten beter is dan het genezen.

MediHealthGroup Preventief handelen

Preventief handelen

Het is de ambitie van MediHealthGroup om Nederlanders preventief te scannen ten behoeve van verbetering van lichamelijk en mentaal welbevinden en de duurzaam inzetbaarheid van werknemers bij werkgevers te vergroten en daarmee uitval en/of ziekte door preventief te handelen te voorkomen.

Wij zijn aangesloten bij de geschillencommissie zorg

Wij gaan altijd voor het beste voor iedereen. Het kan natuurlijk voorkomen dat je misschien niet helemaal tevreden bent.

Voor klachten kan je contact met ons opnemen. Wij nemen klachten zeer serieus.

Ben je niet tevreden met de uitkomst je klacht, dan kan je contact opnemen met een onafhankelijke klachtencommissie.
Hiervoor zijn wij aangesloten bij de Geschillencommissie.

 

MediHealthGroup Onze missie
Gemiddelde beoordeling
Onze Missie
MediHealth streeft naar het mogelijk maken van testen ter ondersteuning van de preventieve zorg.
MetaCheck
" Samen met MediHealthGroup, uw vitaliteit Helder in kaart. "
Glenn Helder

Onze partners

Ontmoet het team

Preventief medisch onderzoek
Glenn Helder
Ambassadeur
Managing Director
Carlos Daal
Managing Director
Sales Manager
Wesley van Dijk
Sales Manager
Senior Accountmanager
Levi Broer
Senior Accountmanager
Accountmanager
Mariëlle van Eijk
Accountmanager
Accountmanager
Melanie Daal
Accountmanager