Ondersteuner 1ste en 2de lijnszorg

MediHealthGroup voor de zakelijke markt

Wij bieden gezondheidsoplossingen voor kleine en grote organisaties.

Zakelijke mogelijkheden MHG
aangeven teveel stress bij leidinggevende

Investeren in vitaliteit loont

Dit jaar is het landelijk gemiddeld ziekteverzuim gestegen naar 6,3%. Ten opzichte van 2021 met 4,6%, is dit een forse stijging. Dit is een signaal voor werkgevers om actief aan de slag te gaan met vitaliteit als beleid. MediHealthGroup heeft de focus op vitaliteit en de producten richten zich op een aangenamer leven door het bieden van belangrijke inzichten en bruikbaar advies. Dit resulteert niet alleen in gezonde, maar ook tevreden en vooral productieve medewerkers met de gunstige bijkomstigheid dat het kostenbesparend werkt op het gebied van ziekteverzuim, vervanging en re-integratietrajecten.

Stress op werkvloer

Nadelige gevolgen in de markt

De wereldwijde corona-pandemie heeft een nog hoger negatief effect gehad op het lichamelijk en geestelijk welbevinden van de medewerker. Dit had mede te maken met het alledaagse leven dat tot stilstand was gekomen, maar ook andere onzekerheden speelden een grote rol. In 2020 waren er ruim 46% meer mensen somberder dan voor de corona-pandemie. Veel van deze mensen ervaarde gevoelens zoals angst, oplopende spanning en stress, eenzaamheid, somberheid en depressie.

Bovendien bleek dat ruim 27% van de Nederlanders gedurende deze periode mede door stress is aangekomen in gewicht. Van de Nederlanders die zijn aangekomen, groeide het gewicht gemiddeld met 5,6 kilo. Dit alles heeft vergaande gevolgen voor het welbevinden en de vitaliteit van de medewerker en de productiviteit en duurzaam inzetbaarheid van de medewerker.

Feiten & cijfers

Een langdurig zieke medewerker kost ruim anderhalf keer meer dan organisaties denken. Er wordt uitgegaan van gemiddeld 143 euro per dag, maar in werkelijkheid kost een zieke medewerker dagelijks 250 euro, oplopend tot maar liefst 400 euro. Daarmee schat 71% van de organisaties de verzuimkosten te laag in.

Werkstress

Beroepsziekte nummer 1

Recordaantal meldingen van psychische- en burn-outklachten

Hoge hartslag

Werkdruk

34% geeft werkdruk aan als reden voor verzuim

Ziek door werkstress

Verzuim

9,4 miljoen mensen verzuimen door werkstress

Verhoogd bloeddruk

Maatregelen

37% vindt dat er op de werkvloer maatregelen nodig zijn

Gemiddeld overgewicht 2022

Relatie stress, burn-out & overgewicht

In de leeftijdscategorie 20 jaar of ouder had ongeveer de helft in 2020 overgewicht. Maar liefst 37% daarvan had een matig overgewicht en 14% een ernstig overgewicht. Het overgewicht onder mannen is groter dan onder vrouwen. Ongeveer 54% van de mannen heeft overgewicht ten opzicht van 48% van de vrouwen. Het enige verschil hierin is dat vrouwen vaker ernstig overgewicht hebben.

Geestelijk en fysiek van de beroepsbevolking in Nederland ervaart 17% klachten en symptomen van een burn-out. Onder de werkende mensen, dat bestaat uit ongeveer 8,3 miljoen mensen, heeft ongeveer 1,3 miljoen mensen hiermee te maken. Dit is na de corona-pandemie ongewijzigd gebleven. Fysieke en geestelijke klachten zijn vaak het gevolg van een (overmatig of extreem) overgewicht.

Gezondheidsoplossingen op maat

MediHealthGroup biedt gezondheidsoplossingen op maat met als doel jouw zorg- en verzuimkosten te laten dalen. Gezonde medewerkers zijn bovendien gelukkiger én productiever.

Voedselallergie test

Actieve monitoring

Actuele inzichten in de gezondheid van jouw organisatie.

Voedselallergie test

Altijd persoonlijk

Wij geloven niet in een alles in één oplossing voor iedere organisatie.

Neem ook vitaliteit als beleid

Samen gaan wij werken aan fysiek en mentaal gezonde medewerkers met de focus op langdurig inzetbaarheid. Haal het maximale uit je medewerkers door samen met ons te focussen op preventie en vitaliteit.

Zakelijke mogelijkheden MHG
Over MediHealthGroup
We revitaliseren de wereld van de gezondheidszorg
Contact

Een greep uit onze beoordelingen

Prettige ontvangst en onderzoek. Alles duidelijk uitgelegd en in overleg. Fijn dat er een locatie in mijn eigen woonplaats is.

J. Leeflang
07-03-2023

Vandaag op locatie in Uden geweest, ik werd er heel netjes geholpen met 3 onderzoeken, door een vrolijke eerlijke lieve dame! Nu even 2 weken wachten op de uitslag.

Irene
28-02-2023

Vandaag bij Medi health care group locatie Uden geweest. Goeie ervaring! Lieve mevrouw Mari-Anne deed alle onderzoeken. Duidelijke uitleg betreft de onderzoeken en duidelijke uitleg betreft het vervolg. En gelijk al een afspraak kunnen maken voor volgend jaar.

Helma Kremers
22-02-2023

Ik ben heel hartelijk ontvangen door Funda. Ze heeft netjes en vakkundig uitgelegd wat bedoeling is en vervolgens de onderzoeken uitgevoerd.

Gülay Yalcin
28-02-2023

Zeer duidelijke en professionele uitleg van vragen .
Vriendelijke hulp en behandeling door Marianne.
Geeft een vertrouwd gevoel

Johan Ploeg
28-02-2023

Vriendelijk, nemen alle tijd voor je. Leggen alles netjes uit.

Henriet Lindemulder
07-03-2023

Ik voelde me welkom en ik kreeg een goede uitleg wat er ging gebeuren. De moedervlekken werden met zorg gecontroleerd en samen hebben we besloten welke moedervlekken op de foto zouden gaan om doorgestuurd te worden naar de dermatoloog. Ik ben blij dat ik het gedaan heb want nu krijg ik over 2 weken de uitslag en wat dat ook mag zijn, ik heb nu goed voor mezelf gezorgd!

Claire de Groot
15-02-2023

Deze preventieve huidanalyse en ECG werden heel snel ingepland nadat ik een vragenlijstje invulde via link instagram. Afspraak startte precies op tijd. De uitleg over het onderzoek was duidelijk en de dermatoloog was vriendelijk en rustig waardoor je je op je gemak voelt. Ik heb 1 gratis scan en 1 betaalde van verschillende moedervlekken laten opsturen. Als het goed is heb ik binnen 3 weken de uitslag.

M van Weerdenburg
13-02-2023

Zeer snel en vriendelijk geholpen wekt vetrouwen.

mevr. GJ. Kohlmeijer
06-03-2023

Er werd snel gebeld voor n afspraak en we waren snel aan de beurt.
Supervriendelijk geholpen met duidelijke uitleg.
Ook het gratis scannen van een moedervlek trok ons over de streep in deze dure tijd!
Ik was samen met mijn zoon voor allebei n moedervlek.
Ook het gratis ecg was een kans.
Anders ben je afhankelijk van je huisarts , die denkt dat hij alles weet en die te vaak niet doorverwijst!
Een dermatoloog is n specialist die er verstand van heeft.
Voorkomen is beter als genezen.

Louise
09-02-2023

Vriendelijk. Ze nemen de tijd voor je. Vakkundig. Duidelijke en heldere communicatie.

Anna Hoogenbosch
01-03-2023

Ik werd mooi op tijd geholpen. Na een fijn gesprek met Funda, konden de onderzoeken beginnen. Fijne ongedwongen sfeer. Volgend jaar wordt ik opnieuw opgeroepen, ik ben heel positief

Marion
17-02-2023

Zeer goede en snelle lijnen in communiatie. Dit heb ik ook ervaren bij aanvraag en verzending van test en doorstuern uitslag. Leveren hoge en zeer uitgebreide informatie en kwaliteit bij de uitslag met klantvriendelijk rapport van onderzoek. Persoonlijke en uiterst vriendelijke benadering. Bieden alle ruimte bij mogelijke vragen nav rapport. Ingrid

Ingrid
06-02-2023

Hele vriendelijke vrouw die mij heeft onderzocht. Ze heeft alles heel duidelijk uitgelegd. In overleg met mij zijn foto's opgestuurd. Ik voelde me op mijn gemak bij haar.

Dianne
17-02-2023

Precies op tijd aan de beurt en een fijne verpleegkundige

Marian Spijker
03-03-2023

Vandaagg langs geweest in Diemen bijzonder plezierig onderhoud gehad met Funda,ik kon alles vragen en kreeg een eerlijk, open en begrijpelijk antwoord.Dank daarvoor,ik zal zeker mijn ervaring delen met hen die ook een onderzoek zouden willen.Hartelijke groet.Jos Bavelaar

Jos Bavelaar
03-02-2023

Het stond op Facebook,dat veraste mij. Er is naar de plek gekeken die ik verdacht vond. Er is een scan van gemaakt en ik hoor de uitslag over 2 weken.Vriendelijk geholpen! En ik vind het positief dat je je daar op deze manier voor aan kunt melden! Het is ook drempelvrij!

Nanda van der Wolf
30-01-2023

Er wordt naar je geluisterd. Er is ruimte om achtergrond informatie die niet in het formulier aan de orde komt te bespreken.
Je wordt rustig en met respect behandeld.

Nicole Zwartbol
10-02-2023

Keurig netjes ontvangen door een vriendelijke medewerkster die verstand van zaken heeft.

Hilda Hatzmann
25-02-2023

Ik werd erg vriendelijk ontvangen, er werd uitgebreide uitleg gegeven en antwoord op al mijn vragen. En er werd ruim de tijd genomen

Nathalie van Elsacker
15-02-2023

Vanmiddag was ik bij Lisa. Een hele lieve vrouw/meisje.
Ze legde alles heel goed uit en ik was volledig op mijn gemak bij haar.
Dank je wel voor de fijne "behandeling"

K. Visser
07-02-2023

Heel nuttig zo’n preventief onderzoek. En nog gratis ook. Je wordt heel deskundig en adequaat geholpen. Ik kan het aanbevelen!

Bernadette van den Oudenrijn
16-02-2023

Ik ben geholpen door de assistent in Diemen. Hierbij heb ik 3 onderzoeken gedaan die snel en flexibel gedaan zijn. Ik ben vriendelijk ontvangen door een zeer enthousiaste assistent. Alleen het punt dat mij zeer irriteerde was dat de tafel waarop ik mijn arm legde erg wiebelde.

Melisa
18-01-2023

Ik werd serieus genomen ..ze nam de tyd om alles goed te onderzoeken ..fijne uitleg.. goed onderzoek..

Irene de Zeeuw
20-02-2023

Precies werk en info
Rust en aandacht
Vriendelijk
Goede uitleg van reden waarom je er bent
En hoe je er zelf over denkt
Goede stap in een richting voor evt verdere stappen te ondernemen voor onderzoek.

P. de J
18-01-2023

Snel onderzoek, wel anders dan ik verwachtte. Je moet zelf een plekje aanwijzen, daar wordt een scan van gemaakt en die wordt doorgestuurd naar dermatoloog.
Ik verwachtte een controle van mijn hele lichaam.

Anneke den Besten
16-01-2023

Vragenlijst ingevuld, telefonisch uitgenodigd, duidelijk antwoord op m’n vragen. Onderzoek werd duidelijk uitgelegd en is prima verlopen, fijne medewerker!

Natasja
31-01-2023

Prettige ontvangst door Marianne in Uden
Goede voorlichting

Annet van Horen
24-02-2023

Uitstekend geholpen door Funda bij MediHealth in Diemen! Ze was heel professioneel, vriendelijk en ervaren. Mooie praktijk en goede apparatuur.

Marleen van Dulemen
31-01-2023

Vriendelijk geholpen.
Mevrouw wist antwoord op al mijn vragen te geven.
Vind het goed dat er een preventie screening is (laagdrempelig!) voor allerlei aandoeningen.
Beter voorkomen dan genezen.

Claudia Lagerweij
11-01-2023

Hartelijk ontvangen,goede uitleg wat er gedaan wordt,duidelijk,en alles in overleg,heel fijne dokters assistente,neemt echt de tijd voor alle onderzoeken

Hanneke Voorn-Cramer
25-01-2023

Ik werd snel geholpen zeer vriendelijke en respect volle medenwerkers er werd goed naar mij geluisterd over hoe ik me voel kwa klachten gezelige ervaring zeer aan te raden

Wahib Hafsaoui
16-01-2023

Alles zag er netjes en verzorgd uit.
Het onderzoek werd van tevoren goed uitgelegd.
Prettige ervaring.

Ruizendaal-Vermeer
09-02-2023

Er wordt naar je geluisterd en serieus gekeken naar de dingen die je vraagt. Ze nemen de tijd voor je en alles wordt heel goed uitgelegd. Ik was erg tevreden.

van de Luitgaarden-Whyte
13-01-2023