Weten of jij in aanmerking komt voor een kosteloos huidonderzoek?

Start met preventief gratis lichaamsonderzoeken en achterhaal de invloed op jouw vitaliteit

Doe hier de test
Ster in preventieve zorg
Ma t/m vr voor 17:00 besteld, dezelfde dag nog verwerkt

Haal het maximale uit je PMO

Preventief Medisch Onderzoek
In het bedrijfsleven zorgen ziekteverzuim en productiviteitsverlies voor torenhoge kosten, die voor bedrijven wel op kunnen lopen tot wel tientallen miljoenen per jaar. Door stijging van de pensioengerechtigde leeftijd vergrijst de beroepsbevolking. Investeer juist nu, en in de toekomst, om werknemers zo lang mogelijk vitaal, gezond en productief te houden.

MediHealthGroup in de zakelijke wereld
Preventief medisch onderzoek

De MediHealthGroup aanpak

Bij MediHealthGroup geloven wij niet in een generieke aanpak. Ieder personeelslid moet gezien worden als individu met andere wensen en behoeftes. Onnodige kosten maken door onderzoeken uit te laten voeren op kern gezond personeel is met onze PMO verleden tijd. Ieder diagnostiseringstraject start met onze gratis e-PMO waarmee wij het DNA van uw organisatie bepalen. Met deze resultaten bieden wij gerichte behandelingen aan die afgestemd zijn op het individu. Via het online dashboard kan de gezondheidsscore die rolt uit de e-PMO resultaten geraadpleegd worden. Met onze expertise kunnen wij bepalen hoe de algehele gezondheidsscore verhoogd kan worden naar het gestelde streefcijfer.

De meest complete PMO

Door jouw medewerkers periodiek een preventief medisch onderzoek aan te bieden, krijg je inzicht in de vitaliteit van de medewerkers. Op die manier weten zij, en jij wat jullie kunnen doen om die te verbeteren. Vergelijk de uitkomsten met het marktgemiddelde, ontvang op maat gemaakt advies en raadpleeg de gewonnen informatie binnen een beveiligd portaal.

Stel de gezondheid van uw werknemers op nummer één en pak ziekteverzuim en productiviteitsverlies concreet aan. Bespaar met het investeren in de medewerkers vitaliteit de gepaarde kosten die ontstaan bij ziekteverzuim van maar liefst 400 euro per dag per werknemer.

PMO samengesteld door experts

Kies voor een preventief medisch onderzoek dat is samengesteld in samenwerkingsverband met cardiologen, longspecialisten, huisartsen en psychologen.

Preventief medisch onderzoek van MediHealthGroup

Dat is kiezen uit de meest complete PMO op de markt, dat is samengesteld door experts. Kies één van de samengestelde pakketten om een persoonlijke gezondheidscheck bij werknemers uit te laten voeren.
Samen bespreken wij de uitkomsten en welke aanpak bij je organisatie past.

Rapportage

Persoonlijke online rapportage

Iedere medewerker ontvangt een persoonlijk online rapportage

Dashboard

Een persoonlijk dashboard

Raadpleeg de resultaten van de medewerkers in één oogopslag, vergelijk ze per afdeling en met het marktgemiddelde in je persoonlijke dashboard

Zorgtoppers Medihealthgroup

De benodigde gezondheidsdeskundige

Boek aan de hand van de rapportages de benodigde gezondheidsdeskundige via e-consults met huisartsen op ieder gezondheidsgebied

Verzekeraars

Aangesloten bij alle verzekeraars

MediHealthGroup is aangesloten op alle verzekeringen binnen Nederland