Ondersteuner 1ste en 2de lijnszorg

Hoe werkt de MetaCheck?

Snel, gezond en langdurig afvallen zonder jojo-effect. Dé metabolisme analyse die professioneel inzicht geeft met een persoonlijk adviesplan om doelen permanent te behalen.

Start nu met afvallen
MetaCheck

Succesvol afvallen met
de MetaCheck

1 Afname en verzending wangslijm
Transport MHG

Bestel de MetaCheck en ontvang de testkit met handleiding door de brievenbus. Neem zelf eenvoudig het wangslijm af voor analyse in het laboratorium.

2 Laboratoriumanalyse en evaluatie
Onderzoek MHG

Verzenden van het wangslijm naar het laboratorium is gratis. Na verzending, duurt het gemiddeld 2 weken voor het wangslijm is geanalyseerd en de metatype bekend is.

 

3 Levenslang gratis voordelen
Rapport MHG

Ontvang een uitgebreid rapportage en levenslang gratis toegang tot het voedingsportaal. Sneller succesvol je doelen behalen? De MetaShakes zijn maaltijdvervangers samengesteld op basis van jouw lichaamsbehoefte.

Succesvol afvallen met
dé metabolismetest

MetaCheck
MetaCheck

Sneller afvallen op basis van jouw DNA
Met de MetaCheck ontvang je persoonlijk voedingsadvies om snel en langdurig af te vallen

  • Afvallen op een persoonlijke manier zonder Jo-Jo effect
  • Duidelijke en overcomplete rapportage
  • Levenslang toegang tot de MetaCheck App
  • Eenmalig testen, je hebt er levenslang profijt aan!
Lees meer

Wetenschappelijk inzicht in jouw
metatype en sporttype

DNA en metabolisme veranderen niet Kiezen voor de MetaCheck betekent een eenmalige investering in de weg naar gezondheid en geluk. Je DNA, metatype en sporttype verandert namelijk niet.

Voedselallergie test

Afvallen op basis van DNA

Afvallen op een persoonlijke manier waar je voor altijd wat aan hebt. Je hoeft maar één keer gebruik te maken van de MetaCheck. Je metatype en sporttype verandert niet.

Voedselallergie test

Heldere resultaten en adviezen

Een uitgebreid rapport met informatie en extra adviezen over het resultaat van de test. Adviezen over bijvoorbeeld het jojo-effect, verlies van spiermassa, hongerig gevoel, verzadiging en lichaamsvet rond de taille.

Voedselallergie test

Toegang tot voedingsportaal

Levenslang gratis toegang tot het exclusieve portaal van de MetaCheck. Toegang tot individuele voedingsplannen, maaltijdrecepten met vermelding van allergenen, monitoring van lichaamswaarden en interactieve boodschappenlijsten.

Voedselallergie test

Persoonlijk sportadvies

Persoonlijk samengestelde trainingsadviezen met sportoefeningen en motiverende doelstellingen, die specifiek toegespitst zijn op jouw lichaamsbehoefte. Dit op basis van je geslacht, leeftijd, lengte en gewicht.